Digitale nieuwsbrieven

Met de digitale nieuwsbrieven houden we u altijd op de hoogte met betrekking tot de laatste nieuwtjes, geplande activiteiten van onze school en andere (belangrijke) wetenswaardigheden.

Er komen per schooljaar ca. 20 nieuwsbrieven en daarnaast nog enkele informatiebrieven uit. Dat wil zeggen dat u om de twee weken een nieuwsbrief van ons kunt verwachten. Alle nieuwsbrieven worden digitaal verstuurd, zodat men altijd tijdig op de hoogte is van het laatste nieuws. Tevens zijn de nieuwsbrieven van het lopende schooljaar hier te lezen.

Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen omdat u geen kinderen meer bij ons op school heeft, dan kunt u zich daarvoor afmelden via de link in de nieuwsbrief.

Voor het bekijken van de laatst uitgegeven nieuwsbrief kunt u hier klikken.

Eerder uitgegeven nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief No. 14

Nieuwsbrief No. 12

Nieuwsbrief No. 11

Nieuwsbrief No. 10

Nieuwsbrief No. 09

Nieuwsbrief No. 08

Nieuwsbrief No. 07

Nieuwsbrief No. 06

Nieuwsbrief No. 05

Nieuwsbrief No. 04

Nieuwsbrief No. 03

Nieuwsbrief No. 02

Nieuwsbrief No. 01

Ook versturen wij regelmatig een 'waardenbrief' om ouders te informeren omtrent het actuele onderwerp van ons catecheseproject. U kunt de waardenbrieven hieronder nalezen.

Waardenbrief maart 2017

Waardenbrief januari 2017

Waardenbrief november 2016

Waardenbrief augustus 2016

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Vult u dan hieronder uw naam en e-mailadres in. Indien uw e-mailadres wijzigt, meldt u zich dan af via de afmeldlink en meldt u zich opnieuw aan met uw nieuwe e-mailadres.