Tussenschoolse opvang (TSO)

Op de St.Leonardusschool bieden we alle kinderen de mogelijkheid om over te blijven van 11.45 uur tot 13.15 uur. De administratie en coördinatie van de Tussenschoolse Opvang (TSO of overblijf) wordt geregeld door Kinderopvang Humanitas.

Indien u uw kind wilt opgeven voor de TSO dan kunt u dat doen via deze link.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Met ingang van het schooljaar 2007/2008 zijn de scholen verplicht opvang te bieden aan de kinderen tussen 7.30 uur en 18.30 uur en dan bij voorkeur in de vorm van dagarrangementen.
De scholen kunnen kiezen uit diverse modellen, waarbij het verschil zit in het zelf organiseren van de opvang of het uitbesteden van de opvang aan een kinderopvangorganisatie.
Wij hebben ervoor gekozen de voor- en naschoolse opvang door Kinderopvang Humanitas te laten verzorgen.

Mocht u meer willen weten over de buitenschoolse opvang door Kinderopvang Humanitas, dan kunt u op dit bekijken op www.kinderopvanghumanitas.nl.